Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > P脿gina Inici
SISTEMA DE GESTI脫 AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Agenda

Not铆cies

 • Solivella un dia tres festesSolivella un dia tres festes,

  El passat dia 23 de juny Solivella va celebrar tres festes en una.

  La primera la cloenda del 275è aniversari del vot de poble del Sagrat Cor presidit per Mn.Joan Planells Arquebisbe de Tarragona, el qual va ser rebut a l’Ajuntament per el Alcalde i la nova corporació municipal, seguidament va signar el llibre d’honor.

  Seguidament va oficiar la missa solemne i la benedicció de la pintura l fresc del pintor targuerí el Sr.Joan Minguell .

  Els actes del matí van finalitzar amb la solemne processo de corpus per els carrers de Solivella on van participar els nens i nenes que el dissabte van fer la primera comunió.

   

  A la tarda la festa va continuar  es va anar a recollir la flama a l’Espluga de Francolí i ens van acompanyant els hereus i pubilles infantils junt amb les pubilles major la flama es va rebre a la plaça major de Solivella de mans dels nens i nenes de l’escola de Solivella que acabant la seva estada acadèmica al nostre poble, tots junts vam a anar cap a la plaça dels Castell on es van entregar uns records a la corporació sortint, vam encendre el foc de sant joan i tothom va poder degustar la coca i el nostre vi.

  Per acabar gran revetlla al pavelló on molts solivellencs/ques s’ho van passar d’ allò més bé amb una cassola de tros i la música del grup Zadit.


 • Plec de clausules per el servei de Bar Piscina Municipal 2019.Plec de clausules per el servei de Bar Piscina Municipal 2019.,
  Aqui trobaràs el plec de clausules per el servei de Bar Piscina Municipal de Solivella 2019.

  El termini per presentar ofertes finalitza el dia 3 de maig de 2019.


 • 鈥淓l cam铆 de la papallona鈥 de l鈥檈spluguina Noe Gaya es presenta a Solivella鈥淓l cam铆 de la papallona鈥 de l鈥檈spluguina Noe Gaya es presenta a Solivella,

  El proper dissabte 13 d’abril, Solivella acull la presentació del llibre “El camí de la papallona” de Noe Gaya. La presentació, que tindrà lloc als baixos de Cal Mateu a les 18.00 h, anirà a càrrec de Júlia Boqué Gaya, neboda de la Noe, tot i que també hi assistirà l’autora.

  "El Camí de la Papallona" és el relat en primera persona de l’experiència d’autosuperació de l’espluguina Noe Gaya Creus. La Noe feia una vida normal, com qualsevol altra jove de 22 anys. El 28 de maig de l'any 2000 va patir una forta sotregada; un accident de trànsit va capgirar-li la vida. En el succés, el seu cosí i el conductor de l'altre vehicle van morir. A ella li va provocar una paràlisis i va perdre la mobilitat i la capacitat de parlar.

  Aquest llibre autobiogràfic parla dels sentiments, emocions, sensacions que s’han anat despertant en ella a partir de l’accident, “el dia que vaig tornar a néixer” com diu la mateixa autora. Gaya ha sabut convertir cada obstacle en una oportunitat i convertir una vivència trista i commovedora en una història d'esperança, lluita i autosuperació que té per objectiu  “despertar el cor de moltes persones”, com hauria dit la mateixa autora.

  El mateix cap de setmana l’autora donarà a conèixer el seu últim projecte, un conte infantil que s’ha pogut editar gràcies a la col·laboració de Raül Arenas, un atleta de Tàrrega, que ha corregut 190 quilòmetres per a recaptar fons pel conte. La Noe i el Raül es van conèixer gràcies al projecte de les Pedres de la Felicitat, unes pedres pintades per l’autora que diferents alpinistes, viatgers i excursionistes van repartint per arreu del món.

  El dissabte 13, en acabar la presentació, es podrà adquirir el llibre “El camí de la papallona” i també el conte infantil.


 • Modificaci贸 article 80 NNSSModificaci贸 article 80 NNSS,
  Es possa a exposició pública durant un mes la modificació de la NNSS l'article 80 magatzems agrícoles.


 • AJUTS OTORGATS DE LA DIPUTACI脫 DE TARRAGONA A ENTITATSAJUTS OTORGATS DE LA DIPUTACI脫 DE TARRAGONA A ENTITATS,

  La Diputació de Tarragona ha otorgat un ajut a l'Ajuntament de Solivella dins de les bases de subvenció del PAM 2018 per l'obra "Millora espai polivalent" la quanitat de 54.285,55 €

  La Diputació de Tarragona ha otorgat a l'Ajuntament de Solivella dins de les bases de subvenció per inversions en equipaments municipals d'interés ciutadà la quantiat de 5.000 per la recuperació de la portalada d'entrada al casc àntic de Solivella.

  La Diputació de Tarragona ha otorgat a l'Ajuntament de Solivella dins de les bases de  "Subvencions de caràcter excecpcionals 2017" un ajut de 30.000 € per l'arrenjament dels desperfectes del camí d'accés al vial Cr.Pla de Perdis i afectació al C.de les Eres.

  La Diputació de Tarragona ha otorgat Cor Parroquial de Solivella un ajut dins de les bases 2018 del Departament de Cultura per "Millora espai musical i acustic" amb un import de 701,65 €.

  La Diputació de Tarragona ha otorgat a la Colla Gegantera de Solivella dins de les bases de cultural 2018 per "Disseny i construccio Home dels nassos" amb un import de 888,76 €.

  La Diputació de Tarragona ha otorgat al Arquebisbat de Tarragona (Parroquia Santa Maria de Solivella) dins de les bases de cultura 2018 per la celebració dels 110 anys Apostolat de l'Oració de la Parroquia Santa Maria de Solivella amb un import de 3.421,33 €.

noticies

Webs d'inter猫s