Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > P脿gina Inici
SISTEMA DE GESTI脫 AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Destaquem:

|ALT_IMATGE_DESTACAT1|

   
|ALT_IMATGE_DESTACAT2|

Agenda

Not铆cies

 • INFORMATIU MUNICIPAL 2019INFORMATIU MUNICIPAL 2019,
  Ja podeu disposar de l'informatiu municipal
  Informatiu núm. 01/2019

 • ESCAPE ROOMESCAPE ROOM,

  Solivella portarà un escape room per Nadal

  L’Ajuntament de Solivella en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitzarà un escape room per a joves en el marc del programa de Nadal 2018-2019.

  L’escape room, que terminològicament caldria anomenar “joc d'escapada en viu”, és un joc d'aventura en què diversos participants tracten de manera conjunta de sortir d'una habitació en un temps determinat resolent proves lògiques, puzles, trobant pistes, etc. 

  L’activitat, que és gratuïta, es durà a terme el dijous, 27 de desembre a les 6 de la tarda a les instal·lacions de la Societat. El joc està adreçat a joves majors de 15 anys i és necessari inscriure’s per a participar ja que les places són limitades. Les inscripcions s’hauran de fer a través del codi QR que trobareu als cartells o mitjançant l’enllaç següent: http://ow.ly/wRp430mYaqP

  Per a més informació podeu contactar amb els organitzadors a través del Whatsapp 606 303 917 o al correu electrònic joventut@concadebarbera.cat


 • S'INAUGURA OFICINAL EL GR175-6S'INAUGURA OFICINAL EL GR175-6,

  Diumenge 30 de setembre es va inaugurar oficialment el GR175-6, la nova variant de l’itinerari de La Ruta del Cister a peu i en BTT que passa per Blancafort i Solivella. L‘acte ha consistit en dues caminades simultànies des de Blancafort i Solivella fins el santuari del Tallat. Hi ha participat un total de 70 persones de totes les edats, procedents de diferents municipis de la comarca i de les comarques veïnes.


 • 275猫 Aniversari Sagrat Cor de Solivella275猫 Aniversari Sagrat Cor de Solivella,
  El proper dilluns dia 10 de setembre ceelbrarem els 275 anys del Vot al Sagrat Cor del poble de Solivella.

  Aqui tens el programa dels actes que es portaran a terme.

  PROGRAMA

 • FESTA MAJOR 2018FESTA MAJOR 2018,
  Ja tenim el programa de la FESTA MAJOR 2018.

  Programa d'actes

noticies

Webs d'inter猫s