Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > P脿gina Inici
SISTEMA DE GESTI脫 AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Destaquem:

|ALT_IMATGE_DESTACAT1|   
|ALT_IMATGE_DESTACAT2|

Agenda

Not铆cies

 • LICITACI脫 GESTIO BAR I LOCAL CIVIC-SOCIOCULTURAL LA SOCIETATLICITACI脫 GESTIO BAR I LOCAL CIVIC-SOCIOCULTURAL LA SOCIETAT,
  En data 5/08/2019 el Ple de l'ajuntament va aprovar el plec de clàusules administratives particulars per a la concessió administrativa d'us privatiu d'un be de domini públic de "Gestió Bar i Local civic-sociocultural La Societat".

  Dia límit per presentar ofertes el dia 18/10/2019 ales oficines municipals.

 • III CONCURS DE PINTURA R脌PIDA SANSARTIII CONCURS DE PINTURA R脌PIDA SANSART,
  Dissabte es va celebrar el Tercer Concurs de pintura ràpida SansArt. Tot i resultar ser un dia on coincidien diversos concursos arreu de terres catalanes, l'afluència va ser com la de les anteriors edicions i es va poder gaudir d'un matí on els pintors ocupaven els carrers del poble, mentre  els solivellencs passejaven per veure l'evolució de les obres. Per la tarda es va saber el veredicte del jurat format per Marta Bella, Santi Fernández i Ton Tarragó. El primer premi va recaure en Aida Mauri Crusat, premiada també en la passada edició i una jove promesa de la pintura doncs ha resultat guanyadora de diversos concursos de pintura. El segon per Àngel Alguchó Borrás, i el tercer per Albert Giménez Giménez. Així com un accèssit per José Manuel Aznar. Des de l'Ajuntament es vol agraïr en especial l'ajuda del Grup Cultural de les Dones, encarregades de la preparar i servir el dinar per a tots els participants.

 • EL CARGOL BANYUT, GUANYADOR D'UN CONCURS D'ENCESESEL CARGOL BANYUT, GUANYADOR D'UN CONCURS D'ENCESES,
  El passat dissabte 3 d'agost, el cargol Banyut dels diables Rigor Mortis de Solivella va guanyar la 6a edició de la Batalla de foc de Ribera d'Ondara (la Segarra).

  Amb 8 participants d'arreu del territori, el concurs consta de tres rondes eliminatòries en les quals el públic vota a mà alçada l'encesa més vistosa. En aquesta ocasió, a la final, el Banyut es va medir amb el Cabrot del Vendrell.

  Des dels diables Rigor Mortis volem felicitar a l'organització del concurs per tirar endavant aquest format tant original i animem a altres colles que hi portin les seves bèsties en les següents edicions. 


 • FESTA MAJOR 2019FESTA MAJOR 2019,
  Salutació de l'Alcalde;

  És un gran honor saludar-vos per primer com com Alcalde i amb el nou equip de govern de la vila de Solivella, amb motiu de la nostra Festa Major en honor de l'Assumpció de la mare de Déu.
  El programa que teniu a les vostres mans és el fruit de l'esforç i treball de les regidories de festes, turisme, cultura, comunicacions, associacions i veïnes i veïns que han dedicat moltes hores a la seva organització.
  Ho podreu comprobar amb l'ampli ventall d'actes programats per que tots els grans, joves i petits gaudiu molt durant els dies d ela nostra festa.
  És hora de sortir al carrer i aprofitar l'ambient festiu, compartir aquests dies tots junts en família, amics i amigues, veïns i veïnes. La participació serà la millor recompensa pels que han treballat en la preparació de la festa. Trobareu actes tradicionals, i altres innovadors, però oberts a tothom.
  Us animo que convideu a tothom que vulgui venir a Solivella a participar i gaudir de la nostra Festa Major de 2019, la festa del poble per tots i totes. Volem festa però, no oblidem els que no en poden fer privats de llibertats, volem que siguin cíviques, lliures d'agressions sexistes, racistes i LGTBI-fòbiques. Volem que penseu amb el cor.
  Fins aquí, molt bona Festa Major.

  Jaume Bergadà Garcia
  Alcalde de Solivella.


 • Acte 'homenatge a Rosa March Garc铆a, 脿via centen脿ria de SolivellaActe 'homenatge a Rosa March Garc铆a, 脿via centen脿ria de Solivella,

  Rosa March, la Petxina, va fer el passat diumenge 28 de juliol, 100 anys; motiupel qual, el mateix dia del seu aniversari, el poble de Solivella li va retre un emotiu i festiu homenatge.

  A la plaça Major es van concentrar l'alcalde, el president del Consell Comarcal, regidors, representants de diverses associacions, Gegants i Capgrossos i la gent del poble. Es van desplaçar en  comitiva amb aires de Festa Major a casa de la Rosa, per acompanyar-la, juntament amb la seva família, a la Societat on es va fer la celebració.

  L'acte es va obrir amb un seguit e parlaments i entrega d'obsequis per part de l'alcalde Jaume Bergadà, el president del Consell Comarcal  Magí Trullols, representants del Grup Cultural de la Dona, l'Associació  de Jubilats i Pensionistes, la Agricola de la Conca i la Regiduria de Benestar Social de l'Ajuntament de Solivella.

  La Rosa va bufar les espelmes centenàries del pastís i ens va voler obsequiar amb un poema de versos interminables; sense dubtes va ser el moment més emocionant.

  Tot seguit,  sabent com li agradaba a la Sra. Rosa ballar el charleston, es va amenitzar l'acte amb un espectacle participatiu d’aquest ball.

  A la cloenda, la família va oferir un piscolabis per a tots els presents.

  Voldria destacar la presencia masiva de la població per celebrar el centenari, ja que la Rosa es una persona molt coneguda i estimada al poble.

  Gràcies a totes les persones que han fet possible la celebració d'aquest acte tant entranyable.


noticies

Webs d'inter猫s