Salutació de l'alcalde

 

 

 

Bon dia, benvinguts a tots per haver-nos acompanyat en aquest acte.

Primer de tot deixeu-me que agraeixi a la meva família per ser avui aquí i a la meva mare que no hi pot ser ja que està a l’hospital.

Estem aquí per prestar un servei, a partir d’aquest moment ens em convertit en servidors públics per millorar el benestar de les persones i afavorir la cohesió per que això porta al desenvolupament social i personal. A la vegada som un exemple per els que venen darrere.

Farem un servei basat en, com vam dir el dia de la presentació de la candidatura, en la ètica que es la recerca del millor estil de vida, que no es la moral. Si parlem d’ètica no puc deixar d’enviar un record per els nostres presos polítics i exiliats, la injusta situació en que els ha col·locat la justícia, però no patiu, la capacitat de resistència del poble català es ben demostrada i com va dir fa un parell de dies en J. Cuixart: “hi tornarem”.

Si passem al capítol de projectes podria dir alló del "Puedo prometer i prometo" que després es queda vuit mirant a l’aire sense fer gaires coses. Abans de fer coses hi ha d'haber idees i amb aquest equip n'hi ha moltes, seguides de voluntats i treballarem per que les idees responguin a la consciència superior la que neix de la sabiduiria, amor, domini emocional i coneixement directe. Lluitarem per no respondre amb la consciència interior (que neix del cervell primitiu, l’automàtic, el que no reflexiona) que treballa sovint. Volem ser una estructura disipativa, un sistema obert que absorbeixi entropia (caos), per que poguem corre el segle XXI cap a la recuperació i la transformació humana.

Partim de punts forts que son els que en deixen el que ara surten i que no son pocs “gràcies, gràcies” i volem aprofundir amb els punts febles que son totes les mesures que varem mencionar a la presentació de la candiatura que es poden resumir en 2 paraules: Benestar Social .

Estem oberts a tothom, no som ni serem el pot dels remeis, col·laborarem; però sempre hem d'estar disposats a respondre a la pregunta: I tù que pots fer pel poble. I acabo com que “obras son amores y no buenas razones”, sabem que el proper cap de setmana hi ha 2 esdeveniments importants, les comunions i la cloenda del 275è aniversari del Sagrat Cor. Amb la inauguració de la pintura la fresc de l’artista de renom el Sr. Josep Minguell, una obra d’art que molta gent vindrà a contemplar.

 

Jaume Bergadà Garcia.

Alcalde

Menu