Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL:

AMB EL SUPORT DE:
Grup Cultural de la Dona

El Grup Cultural de la Dona de Solivella es va crear l'any 1975, amb motiu de l'Any Internacional de la Dona. Va ser un grup de solivellenques que amb il·lusió i l'objectiu de promoure i impulsar actes culturals, festius o esportius per al poble de Solivella, van constituir el Grup.

L'entitat es va constituir formalment, va aprovar els seus estatuts i passar a ser una de les primeres associacions de dones de Catalunya.

L'any 1979 el Grup treu a la llum la revista Gira-Sol, publicació de caire trimestral i que s'ha convertit en un recull de la història del nostre poble.

L'any 1995 per la diada de Sant Jordi s'estrena la sardana "Solivella per molts anys" amb música del mestre Emili Foguet i lletra de Ramon Mª Sans.

 

SUBVENCIÓ REBUDA DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

El Grup Cultural de la Dona ha rebut de la Diputació de Tarragona un ajut de 832,50€ corresponents a l'activitat 40 Aniversari legalització Associació.
Aquesta subvenció ve otorgada per la convocatoria d'ajuts de la Diputació de Tarragona 2017.XXIX HOMENATGE A L'INFANT

XXX HOMENATGE A L'INFANT


TROBADA AL TALLAT 2007


LLEGENDA CRIST DE CAL JEP


Diverses fotografies de l'acte que es va portar a terme el dia 16 de desembre dins de la Marató de TV3 per les malalties cardiovasculars.

FOTOGRAFIESAGENDA D'ACTES 2008


Aquestes són unes quantes activitats que es portaran a terme durant l'any 2008 per el Grup Cultural de la Dona de Solivella.

AGENDA