La pastanaga assassina és la prèvia de la Setmana Jove de Solivella

19/07/2021

La pastanaga assassina és la prèvia de la Setmana Jove de Solivella

El període d’inscripció finalitza el dimecres, 28 de juliol i l’inici del joc serà el 30 de juliol a les 12.00 h.

 

 

Un any més, l’Ajuntament de Solivella, l’Associació Juvenil AiAi LuJuvent i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà ens porten la Setmana Jove de Solivella i ho fan amb una activitat prèvia que ja fa tres anys que es du a terme al municipi: el joc de rol la pastanaga assassina.

 

El joc consisteix en eliminar als adversaris tocant-los l’esquena suaument amb una pastanaga. Tots els participants són víctimes i assassins, per tant, cada jugador té com a objectiu eliminar una víctima del joc i, al mateix temps, cada un d’ells és víctima d’un altre jugador.

 

L’inici del joc serà el 30 de juliol a les 12.00 h i finalitzarà quan només quedi un supervivent. Hi haurà un premi per a la última persona supervivent i un premi per a la millor esquela. Els premis seran dues cistelles de productes locals. El període d’inscripció finalitza el dimecres, 28 de juliol.

 

Per participar cal viure a Solivella, almenys durant el transcurs del joc, tenir més de 14 anys o complir-los al llarg del 2021 i tenir moltes ganes de passar-s’ho bé.

 

Les inscripcions s’han de realitzar enviant un Whatsapp amb la paraula pastanaga, el nom i cognom i el municipi al número 606 303 917. Serà indispensable que els participants es guardin el número de telèfon als seus contactes per poder rebre notificacions relacionades amb el desenvolupament del joc.

 

Consulta les bases aquí: https://ja.cat/pastanagasolivella21