INAUGURACIÓ SALA DE VETLLES I AMPLIACIÓ ESCOLA SAGRAT COR.

12/04/2022

INAUGURACIÓ SALA DE VETLLES I AMPLIACIÓ ESCOLA SAGRAT COR.

El dissabte dia 9 d'abril es van inaugurar dues obres cabdals pel poble de Solivella.

A les 10.30 h del matí es va procedir a la inauguració de la Sala de vetlles amb la presidenta de la Diputació de Tarragona, el secretari de Governs Locals i Relacions amb l'Aran, la presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, alcalde de Solivella, consistori i associacions del poble.

La nova sala de vetlles de Solivella compta amb una entrada-recepció, una estança principal i altres sales annexes amb diversos serveis. Per a la construcció de l’equipament s’ha aprofitat i ampliat un edifici que feia la funció de magatzem i s’ha distribuït per tal de delimitar les diferents dependències interiors. Les obres han inclòs la pavimentació i s’hi ha realitzant un pas lateral des de l’aparcament del mateix cementiri per donar-li un accés exclusiu i independent, facilitant així l’accés a persones amb mobilitat reduïda

Aquesta obra s'ha fet en dues fases amb els ajuts del Pla de dinamització de la Generalitat i amb el Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona.


A les 12.00 h del matí es va inaugurar l'ampliació de l'escola Sagrat Cor, aquest acte va estar presidit per el Hble.Conseller d'Educació, presidenta de la Diputació de Tarragona, presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà el Secretari de Governs Locals i Relacions amb l'Aran, la presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, alcalde de Solivella-
Aquesta obra s'ha fet amb ajuts del Departament d'ensenyament, Pla Únic d'obres i Serveis de Catalunya (PUOSC/Generalitat) i el Pla d'Acció Municipal (PAM/Diputació).

El projecte ha permès retirar el mòdul provisional que s’hi va instal·lar el 2007 i construir-hi un edifici annex, ampli i lluminós, que acull la llar d’infants i que connecta amb els altres dos edificis del recinte escolar a través del pati. El nou equipament consta de 128 metres quadrats distribuïts en dues aules, una cambra higiènica i uns porxos i permet accedir a l’escola per la zona esportiva sense la necessitat de passar pel costat de la carretera. Aquest fet ha millorat la seguretat i la comoditat dels accessos per a tots els usuaris de l’escola.