La Setmana de la Ciència arriba a Solivella amb orígens de la xocolata

04/11/2021

La Setmana de la Ciència arriba a Solivella amb orígens de la xocolata

El divendres, 12 de novembre Solivella acollirà el taller els orígens de la xocolata en el marc de la Setmana de la Ciència que impulsa la Universitat Rovira i Virgili a través de la Unitat de Comunicació de la Ciència, ComCiència.

El taller, que anirà a càrrec de la doctora en arqueologia Laura Bricio, tindrà lloc e les 18.00 h a la Societat i està recomanant per a majors de 8 anys. Per poder-hi participar cal inscriure’s presencialment als baixos de l'Ajuntament de Solivella els dies 9 i 10 de novembre de 18 h a 19h o a través de l’enllaç: https://ja.cat/tallerxocolatasolivella

Aquest taller es pot  dur a terme gràcies al conveni de col·laboració entre la Universitat Rovira i Virgili i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà que ha contribuït en el desenvolupament del territori amb la instal·lació d’un campus extens de la URV a la Conca de Barberà estricte.

En aquest taller s’aprendrà com es cuinava, com es conservava i com es menjava i bevia a partir dels objectes ceràmics i les diferents analítiques que fan els arqueòlegs. També es podrà conèixer les receptes han arribat fins avui i els recipients antics que encara fem servir ara.